Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο της AlphaBank, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποστέλλονται πίσω στο mclinen.com. Τέλος, η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από την τράπεζα Alpha Bank. Παρακάτω φαίνονται όλες οι δυνατότητες πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικών μέσων-καρτών.

Αντικαταβολή

Θέλετε να δείτε το προϊόν πριν πληρώσετε ή δεν έχετε την δυνατότητα να εξοφλήσετε ηλεκτρονικά; Για αυτό και υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Πληρώστε στον τόπο παραλαβής με μετρητά χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Πληρωμή μέσω Paypal

Μπορείτε να πληρώσετε με τον Paypal λογαριαμό σας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, απλά πατήστε ” Απευθείας Τραπεζική Μεταφορά” στον τρόπο πληρωμής στο check-out. Θα σας εμφανιστεί ο λογαριασμός (IBAN) της εταιρείας MCLINEN.COM στην τράπεζα AlphaBank. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε σαν αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό παραγγελίας που θα λάβετε. Η παραγγελία σας δεν θα ολοκληρωθεί έως ότου ολοκληρωθεί η μεταφορά χρημάτων στον λογαριασμό μας.

Πληρωμή με Παραλαβή από το Κατάστημα

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας με την επιλογή “Παραλαβή από το κατάστημα” και εν συνεχεία να επισκεφτείτε το φυσικό μας κατάστημα στην διεύθυνση: Ανθίμου Γαζή 45, Περιστέρι, ΤΚ:12132 για να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Έξοδα μεταφοράς

Εντός Αττικής – 3,00 ευρώ
Εκτός Αττικής Υπόλοιπη Ελλάδα – 5,00 ευρώ